Bursa Valimiz Sayın Yakup CANBOLAT ve ekibi ile ilçemiz Muhtarları ile bir araya gelerek muhtarların sorunlarını dinleyip çözüm önerilerinin dile getirildiği toplantı için odamızda ev sahibi olarak ağırlamaktan memnun olduk. Toplantı sonrası Sayın Valimiz ile İlçemiz Kaymakamı Sayın Ahmet ALTINTAŞ, Bursa İl Emniyet Müdürü Sayın Tacettin ASLAN, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Recep YALÇINKAYA, İlçe Emniyet Müdürü Rıza DİNÇ, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sayın Levent KALIN ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürümüz Sayın Alaattin ÜÇOK, ile bir araya geldik.