-TOBB’UN 80. GENEL KURULU TAMAMLANDI-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 80. Genel Kuruluna Yönetim Kurulu Başkanımız Tekin UZKINAY, Meclis Başkanımız İbrahim ÖZMEN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Soner DADAK, Meclis Başkan Yardımcımız Metin ORUÇ, Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Abdullah YAĞIZ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Genç Girişimciler Kurulu Üyemiz Hasan CAN EZGİN ve Genel Sekreterimiz Birol DENİZLİ Katılım sağladılar.

TOBB Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Yönetim Kurulu üyeleri, TOBB Konsey Başkanları, Oda/Borsaların Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları, Üst Kurul delegelerinin iştirakiyle TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde (TOBB ETÜ) yapıldı.

Genel Kurul kapsamında TOBB Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler. 2023 ve 2024 yılı bütçe iş ve işlemleri, yapılan çalışmalar ve yapılacak olan çalışmalar üzerine bilgilendirmelerde bulunuldu.

Genel Kurulumuzun başta ülkemize, bölgemize ve Birlik Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.