Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanununun Ek 2 nci maddesinde yer alan “ekonomik çalışma” ile ilgili hükümler, sektörel, bileşik kriz veya zorlayıcı sebeplerle işyerindeki aylık çalışma sürelerini açık durumda getirmeye çalışmak veya sürdürmek.

“Zorlayıcı Sebep” ile ilgili genel bilgiler, sektörel veya halka krizleri ile birlikte “zorlayıcı sebepler” tanımlanmıştır.

Birliğimiz ilgili kurumlar nezdinde girişiminin koşulları koşulların işçiye çevrilmesidir.

“Zorlayıcı sebep” tanımı “zorlayıcı sebep” tanımı “zorlayıcı sebep” tanımı “zorlayıcı sebep” tanımı “zorlayıcı sebep” tanımı “zorlayıcı sebep” tanımı “zorlayıcı sebep” tanımı “zorlayıcı sebep” tanımı “zorlayıcı sebep” tanımı “zorlayıcı sebep” tanımı “zorlayıcı sebep” tanımı , HİZALAYI, SÖYLEME, TAVSİYE, OLGUNLAŞTIRILMIŞTIR.

İşsizlik Sigortası Fonu’ndan yönetime devam etmek için işinizi sürdürmeniz gerekir. karşılanması oluşturması sağlanmıştır.

İlgili yazıyı PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.