Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası

Odamızdan Hastanemize TANSİYON HOLTERİ SİSTEMİ yardımı

Mustafakemalpaşa TSO ve Çorlu TSO Kardeş Oda protokolü imzalandı.

Şekerbank müdürü sayın Zekai Genç odamızı ziyarette bulundu.

MKPTSO'dan 15 Temmuz Mesajı

Mesleki Eğitimde Reform!

Bursa Mustafakemalpaşalılar Derneği Yeni Yönetim Kurulu Odamızı Ziyarette Bulundular.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 70 nci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına Meclis Başkanımız ve Genel Sekreterimiz ile birlikte katılım sağladık.

Meclis üyelerimiz Soner DADAK ve Abdullah YAĞIZ ile birlikte yörük ve kültür derneği şenliklerine katılım sağladık.

Ticaret ve Sanayi Odamızda görev yapan eski Başkanlarımızdan, Adnan GÜLTAŞ vefat etmiştir.

Kosova-Gilan Şehri Ticaret Odası, Kosova Kültür Koordinatörü ve Mustafakemalpaşa Rumeli Halk Oyunları ve Kültür Derneği Başkanın'dan Odamıza Ziyaret

Bursa Valisi Sayın Yakup CANBOLAT’ı odamızda ağırladık.

Başkanımız Tekin UZKINAY İbn-i Sina Özel Eğitim Uygulama ve Meslek Okulu öğrenci evlatlarımızın mezuniyet törenine katılım sağladı.

2022/2 Dönemi Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Destekleri Tanıtım ve Duyuru Desteği

Ticaret Bakanlığı Nezdinde Coğrafi İşaretlerin Tanıtımı ve Denetlemesi Bilgilendirme Semineri

Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Halim YAVUZ ve Genel Sekreterimiz Birol DENİZLİ Balıkesir Uluslararası Kahvaltı Festivaline Katılım Sağladılar.

Hoşgör Plastik Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni ülkemize ve ilçemize kazandırmış oldukları ihracatlarından dolayı tebrik ediyoruz.

MKPTSO Yönetimi Tübitak 4006 Bilim Fuarı açılışına katılım sağlayarak, öğrencilerin yapmış oldukları 20 projeyi incelemede bulundular.

Coğrafi İşaret Webinarları

Odamız Genel Sekreteri Birol Denizli Hasan Celal Güzel Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına katılım sağladı.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı İle Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği, Tobb Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi Arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü

Yönetim Kurulu Başkanımız Tekin UZKINAY 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Marmara Bölgesi Oda/Borsaları Stratejik Plan Çalıştayına Katılım Sağladık.

GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Meslek Lisesi Öğrencileri İçin Python'a Giriş Eğitimi

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tekin Uzkınay Gümrük ve Turizm İşletmeleri Tic. A.Ş. Olağan Genel Kuruluna Katıldı.

Oda Başkanımız Tekin Uzkınay, TOBB Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısına Katıldı

TOBB Akreditasyon Geliştirme Ziyareti

Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen İlhan ÖKDEM’e hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Mikro ve Küçük İşletmelere (MKİ) Hızlı Destek Programı

KOSGEB Başkanlık Müşaviri Ahmet Akdağ ve KOSGEB Bursa Batı Müdürü Erkan Güngör Odamızı ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Tarafından Yaptırılacak Olan 154 Okul Hakkında Görüşmeler Tamamlandı

Ulusal Eğitime Katkı Protokolü

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer MATLI’ya hayırlı olsun ziyareti

Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulu Çalışmaları İş Birliği Protokolü