Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası

 

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında İmzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü Toplantısı Mustafakemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında İmzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında Mustafakemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Tekin UZKINAY, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Soner DADAK, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sinan TAŞKIN, Mehmet ÇALIŞKAN ve Mustafakemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz ÇARKACI katıldılar.

Kurumlar arasında imzalanan protokolün amacı sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi için okullarda eğitimi verilen meslek alanlarında öğrenci ve öğretmenlerin sosyal ve zihinsel becerilerinin geliştirilmesi, mesleki bilgi ve becerilerinin ve yeteneklerinin artırılmasıdır. Gerek Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak gerekse iş insanları olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğun bilincinde olarak İlçemizin, Meslek okulumuzun çok daha büyük hedeflere ulaşması marka okul olması için gereken her desteği, çabayı kıymetli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte göstereceğiz. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.