Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası

 

MUSTAFAKEMALPAŞA TİCARET ve SANAYİ ODASI MARKALARI İLE
YÖREX 12.YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINDA..

2-5 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan Antalya Yörex 12.Yöresel Ürünler Fuarı, Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle ANFAŞ Fuar Merkezinde 500'den fazla katılımcı ile bugün ziyaretçilere kapılarını açtı. Fuarda, Anadolu'nun dört bir yanından yüzlerce yöresel ürün sergilendi.
ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen törenin açılışına Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Yönetim Kurulu Başkanımız Tekin UZKINAY, Meclis Başkanımız İbrahim ÖZMEN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Soner DADAK, Meclis Başkan Yardımcımız Metin ORUÇ, Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Abdullah YAĞIZ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sinan TAŞKIN, Mehmet ÇALIŞKAN ve Genel Sekreterimiz Birol DENİZLİ ile çok sayıda oda, borsa başkanı ve katılımcı ile gerçekleştirildi.

Ticaret ve Sanayi Odası standında, Coğrafi İşaretli Ürünümüz Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı ve Viaport Ürünleri tanıtılmak üzere yer aldı. Oda üyeleri gelen ziyaretçilere ev sahipliği yapıyor. Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Tekin UZKINAY Ticaret ve Sanayi Odası olarak Türkiye'nin en büyük yerel ürün organizasyonu olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına bu yıl da üyelerimiz ile katılarak, ürünlerimizi katılımcıların beğenisine sunuyoruz.

YÖREX Fuarı, Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm yöresel lezzetlerimizin bir araya geldiği önemli bir organizasyondur.Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerde böylesi önemli organizasyonların içinde üyelerimizle yer alarak, markalarımıza destek vermekteyiz.“Türkiye’nin gastronomide yükselen bir trend yakaladığını kaydeden Başkanımız Tekin UZKINAY, bu yükselişi üyelerimizin markalarına da yansıtmayı hedeflemekteyiz. Bunun için Ticaret ve Sanayi Odası olarak ciddi çalışmaları yürütmekteyiz”dedi.

Başkanımız Tekin UZKINAY son olarak “fuarın tüm katılımcılara fayda sağlamasını temenni ediyor, TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU başta olmak üzere fuarın düzenlenmesi için emek harcayan Antalya Ticaret Borsamıza, Antalya Ticaret ve Sanayi Odamıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.