Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) öncülüğünde kurulan ve Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odasının da iştirakçi olarak yer aldığı Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) 2021 yılı Olağan Genel Kurulu, 01.04.2022 Cuma günü saat:14.00'de TOBB İkiz Kulelerde gerçekleşti.

Genel Kurula Yönetim Kurulu Başkanı Tekin UZKINAY, Ticaret ve Sanayi Odasını  temsilen Gümrük ve Turizm İşletmeleri Tic.A.Ş.’yi temsilen katılım sağladı.

Genel Kurulda, 2021 yılı faaliyet raporu, finansal tabloları, dönem karı kullanım şekli ve kazanç payları sunularak, Yönetimin 2021 yılı faaliyetleri ibrazı hususu görüşüldü.

Ayrıca GTİ tarafından yap-işlet-devret modeli ile modernize edilen Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nın durumu görüşüldü.